Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

4ος Αγώνας Για το κύπελλο Ευβοϊκού

Ολοκληρώθηκε το κύπελλο Ευβοϊκού 2010, με τον 4ο αγώνα που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 18 – 19 Σεπτεμβρίου 2010 από το Ναυτικό Όμιλο Αγίων Αποστόλων.


Οι συμμετοχές πολλές από όλους τους ομίλους του Ευβοϊκού με αποτέλεσμα ο ανταγωνισμός να είναι έντονος τόσο στη κατηγορία των Laser 4,7, όσο και στη κατηγορία των Optimist.

Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010, πραγματοποιήθηκαν από 3 κούρσες για Laser & Optimist με άνεμο Ανατολικό – Νοτιοανατολικό στα 3 bft.

Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010, η άπνοια που επικρατούσε δεν έδωσε την ευκαιρία στους αθλητές να δείξουν ξανά τις δυνατότητες τους, αλλά εκμεταλλευόμενοι την αναμονή οι συμμετέχοντες επιδόθηκαν σε μπάνιο, χαλάρωμα και κουβεντούλα μιας και οι περισσότεροι αθλητές γνωρίζονται καλά μεταξύ τους.

Οι αθλητές μας, για άλλη μια φορά έκαναν καλή εμφάνιση, με πλασαρίσματα στη 1η 15άδα σε σύνολο 70 αθλητών στα Optimist.

Για τα αποτελέσματα κάντε κλίκ εδώ.

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Με νέες επιτυχίες, ξεκίνησε η αγωνιστική χρονιά για τον όμιλό μας. Το Σαββατοκύριακο 11 & 12 Σεπτεμβρίου 2010, διεξήχθη από το Ναυτικό Όμιλο Δηλεσίου το 1ο Water Festival.

Στον αγώνα συμμετείχαν όμιλοι από όλη τη χώρα. Τα παιδιά μας πήραν εξαιρετικές θέσεις με σημαντικότερη τη 2η θέση που κατέκτησε η αθλήτρια μας Αμαλία Προβελλεγγίου.

Μπράβο στην Αμαλία και σε όλα τα παιδιά.

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΕΑ ΑΡΧΗ

Ξεκινούν σήμερα 6/9/2010, οι προπονήσεις των ομάδων μας, για τη νέα σεζόν. Οι προπονήσεις ξεκινούν τόσο για την αγωνιστική ομάδα, όσο και για τις ακαδημίες, ενισχυμένες απο νέα παιδιά που γνώρισαν το άθλημα μέσα απο τις καλοκαιρινές σχολές.


Οι υποχρεώσεις της αγωνιστικής ομάδας, ξεκινούν άμμεσα με δύο αγώνες στο Δήλεσι και στους Αγίους Αποστόλους τα δύο επόμενα σαββατοκύριακα.

Ευχή όλων για μια νέα δημιουργική σεζόν.